DEN ELEKTRIFICEREDE PACE-FAMILIE

Alle modellerne i PACE-familien er blevet elektrificeret – og de er innovative som aldrig før. Den kompakte SUV, E-PACE og den prisvindende F-PACE fås nu som plug-in hybrid og den 100% elektriske I-PACE kommer i en forbedret udgave. Kom tættere på familien og lad dig inspirere af næste generations teknologi.

E-PACE PHEV

E-PACE PHEV

Den nye 2.0 liters og 4-cylinders 300 hk. PHEV-model leveres med en 640 Nm benzinmotor og en 105 kW elektrisk motor. Den elektriske motor drives af et 17.1 kWt lithiumbatteri, og har en CO2-udledning på kun 43g/km. 0-100 km/t tager kun 9.8 sekunder.

Fuldt opladet har den nye E-PACE PHEV en elektrisk rækkevidde på op til 58 km.

Læs mere om modellen og muligheder for aftale.

 

F-PACE PHEV

F-PACE PHEV

Den nye 2.0 liters og 4-cylinders 404 hk. PHEV-model leveres med en 640 Nm benzinmotor og en 105 kW elektrisk motor. Den elektriske motor drives af et 17.1 kWt lithiumbatteri, og har en CO2-udledning på kun 49g/km. 0-100 km/t tager kun 5.3 sekunder.

Fuldt opladet har den nye F-PACE PHEV en elektrisk rækkevidde på op til 52 km.

Læs mere om modellen og muligheder for aftale.

 

I-PACE

I-PACE

I-PACE EV400 har 400 hk. og præsterer 0-100 km/t på 4.8 sekunder. Omdrejningsmomentet på 696 Nm sikrer ualmindelig dynamisk respons ved alle hastigheder.

I-PACE er udstyret med en 11 kW, 3-faset, integreret vekselstrømsoplader som leverer en rækkevidde på op til 65 km per time. Derudover er I-PACE skabt til at klare 100 kW jævnstrømsoplader via fastmonteret kabel.

Læs mere om den 100% elektriske SUV her.

 

ELEKTRISKE FORDELE

BEDRE BRÆNDSTOFØKONOMI

Fuldt ud elektriske biler og plug-in hybrider reducerer brændstofforbruget og de udgifter, der ellers hører til. Oplad bilen hjemmefra og reducér udgifterne yderligere.

MINDRE EMISSION

Batteridrevne biler giver dig maksimal performance uden udledning. Og plug-in-hybrider reducerer din udledning af CO2 markant sammenlignet med biler, der kører på fossile brændstoffer. I takt med at vores infrastruktur bliver bedre på området, bliver det at vælge elektrisk også mere oplagt.

UNIKKE KØREEGENSKABER

Elbiler og plug-in hybrider i elektrisk modus gør ikke bare kørslen behagelig lydsvag. Det giver dig også en smidig og dynamisk køreoplevelse ved alle hastigheder.

ER EN ELEKTRISK JAGUAR NOGET FOR DIG?

Har du spørgsmål eller brug for mere information i forbindelse med vores elektrificerede PACE-modeller, er du velkommen til at kontakte os. 

 

KONTAKT FORHANDLER