ELEKTRISK. SOM INGEN ANDRE.

ELEKTRISK. SOM INGEN ANDRE.

JAGUAR I-PACE

Der er få ting, du vil blive mere elektrisk over end vores I-PACE. Det tør vi godt garantere. Den helt elektriske Jaguar får dig lydløst fra 0-100 km/t på 4.8 sekunder. Den får britisk luksus og avanceret teknologi til at gå op i en højere enhed.

I-PACE S

I-PACE S

Mdl. ydelse fra: 8.995,-

LÆS MERE
I-PACE SE

I-PACE SE

Mdl. ydelse fra: 9.995,-

LÆS MERE
I-PACE HSE

I-PACE HSE

Mdl. ydelse fra: 10.995,-

LÆS MERE

Det bedste fra I-PACE

DESIGN

DESIGN

Jaguar I-PACE er designet til at vende blikke. Det eksklusive skarpe design fremstår dynamisk og slankt med en meget lav luftmodstand, som også betyder at luft kan smyge sig igennem kanaler på bilen.

 PERFORMANCE

PERFORMANCE

Jaguar leverer biler med høj performance og I-PACE er ingen undtagelse. I-PACE præsterer op til 400 hestekræfter og næsten 700 newtonmeter, som øjeblikkeligt kan aktiveres ved alle hastigheder, da I-PACE ikke benytter en konventionel gearkasse.

OPLADNING

OPLADNING

Opladning bør være et fokus for alle som er interesseret i en Elbil. På netop dette område er I-PACE forbedret med en 11 kW onboard charger. Denne forbedring betyder at I-PACE kan opnå en frisk opladning på hjemmeadressen på under 9 timer, vel at mærke fra 0 procent.

DIT LEASINGFORLØB HOS JAGUAR

1. VÆLG DIN ØNSKEDE JAGUAR

Sammen med din foretrukne forhandler sammensætter og bestiller du din drømmebil, eller vælger en vi allerede har på lager.

2. DU FÅR NØGLERNE

Dagen er endelig kommet hvor du kan modtage din nye Jaguar. Bilen leveres efter en grundig gennemgang af bilens mange funktioner.

3. PÅMINDELSE

Når din leasingaftale er ved at rinde ud, vil du modtage en besked. I beskeden bliver du informeret om tid og sted for tilbagelevering.

4. TILBAGELEVERING

Ved tilbagelevering bliver bilen gennemgået af en uvildig tredjepart, f.eks. FDM. Efter gennemgangen kan du sætte dig ind i en ny leasing bil, hvis denne er bestilt på forhånd.

Und dig selv en prøvetur i en Jaguar I-PACE

Und dig selv en prøvetur i en Jaguar I-PACE

Hvorfor vælge Jaguar Privatleasing?

Budgetsikkerhed

Lav udbetaling, økonomisk overblik og en lav overskuelig månedlig ydelse.

Slut med bekymringer

Glemt alt om dyre værkstedsregninger, værditab og gensalg af bilen.

Kom igang med det samme

Lad os sammen tilpasse leasingaftalen så den passer til dine personlige behov.

Frihed

Med privatleasing kan du skifte bil meget ofte, du er nemlig aldrig bundet i lange perioder ad gangen.

Er I-PACE for dig?

Jaguar I-PACE er en gennemført rigtig god bil. Fornuftig ydelse og sansepirende køreegenskaber uden at gå på kompromis med komfort er nogle af de ting der gør at I-PACE gør det så meget nemmere at imødekomme den grønne omstilling.