Værd at vide om Jaguar Privatleasing:

Det er en stor begivenhed at skifte bil. Derfor er det naturligt med en række spørgsmål i løbet af processen. Vi har derfor samlet en række spørgsmål i dette afsnit.

Hvad er privatleasing?

Med privatleasing bliver du med en månedlig ydelse og en udbetaling kørende i en bil. Den månedlige ydelse dækker bilen, men også service og vedligehold, som derfor sikrer at der ikke kommer nogen uoverskuelige udgifter ved at bruge bilen.

Hvilken periode kan jeg lease i?

Langt de fleste privatleasingaftaler forløber på 36 måneder, men det er altid muligt at få tilpasset dette. Hos Jaguar tilbydes privatleasing fra ned til 3 måneder og op til 36 måneder eller mere.

Hvorfor skal jeg privatlease?

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

Hvor mange kilometer må jeg køre i en privatleaset bil?

Da privatleasingaftalen bliver tilpasset dit kørselsbehov og din økonomi er det denne der er udgangspunkt ift. hvor langt der må køres. Jaguar privatleasing tager udgangspunkt i 15.000 km. pr. år. Er der et ønske om mere, laves der naturligvis en aftale som tager hensyn til dette.

Hvad skal der ske når privatleasingaftalen udløber?

Når leasingkontrakten udløber bliver bilen gennemgået hos en uvildig tredjepart, oftest FDM. Herefter leveres bilen tilbage og det står dig frit for, at køre videre på en ny kontrakt i den nyeste model.