Hvorfor skal du privatlease Jaguar E-PACE?

Hvorfor skal du privatlease Jaguar E-PACE?

Er privatleasing noget for dig?

Med Jaguar privatleasing får du samlet alle udgifter i en månedlig ydelse. Med denne ydelse undgår du serviceomkostninger, finansiering, afskrivning og meget mere. Du slipper derfor for at bekymre dig om uforudsete udgifter, og kan derfor fokusere fuldt ud på køreoplevelsen og din splinternye Jaguar.

FORDELE VED PRIVATLEASING

1. Økonomisk tryghed

Med privatleasing skal du aldrig frygte uforudsete udgifter. Når den månedelige ydelse er betalt skal du kun tænke på forsikring, ejerafgift og brændstof. Godt overblik over de samlede omkostninger, og ro i sindet til at nyde bil og køreoplevelse.

2. Intet gensalg

Når du er færdig med din leasingperiode, leverer du bare bilen tilbage. Du har derfor ingen bekymringer om værditab og gensalg, når du igen står overfor et bilskifte.

3. Frihed til at skifte bil

Når du har valgt at privatlease din bil har du mulighed for at skifte når det passer dig. En almindelig 36 måneders kontrakt har en binding på 12 måneder, derfor kan du efterfølgende skifte til en ny bil hvis du ønsker det. Med Jaguar privatleasing er det optimalt at skifte til en ny bil minimum hvert 3. år.

4. Tjek ved tilbagelevering

Ved tilbagelevering af din leasingbil, bliver bilen gennemgået af FDM eller anden uvildig tredjepart. Derfor kan du som bruger i leasingperioden være tryg under hele forløbet, også ved afsluttende indlevering.

JAGUAR E-PACE SKAL OPLEVES

JAGUAR E-PACE SKAL OPLEVES

DIT LEASINGFORLØB HOS JAGUAR

1. VÆLG DIN ØNSKEDE JAGUAR

Sammen med din foretrukne forhandler sammensætter og bestiller du din drømmebil, eller vælger en vi allerede har på lager.

2. DU FÅR NØGLERNE

Dagen er endelig kommet hvor du kan modtage din nye Jaguar. Bilen leveres efter en grundig gennemgang af bilens mange funktioner.

3. PÅMINDELSE

Når din leasingaftale er ved at rinde ud, vil du modtage en besked. I beskeden bliver du informeret om tid og sted for tilbagelevering.

4. TILBAGELEVERING

Ved tilbagelevering bliver bilen gennemgået af en uvildig tredjepart, f.eks. FDM. Efter gennemgangen kan du sætte dig ind i en ny leasing bil, hvis denne er bestilt på forhånd.

Værd at vide om Jaguar Privatleasing:

Her kan du få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med privatleasing.

Med privatleasing bliver du med en månedlig ydelse og en udbetaling kørende i en bil. Den månedlige ydelse dækker bilen, men også service og vedligehold, som derfor sikrer at der ikke kommer nogen uoverskuelige udgifter ved at bruge bilen. Når perioden er slut, afleveres bilen tilbage.

De fleste privatleasingaftaler forløber på 36 måneder, men det er altid muligt at få tilpasset dette. Hos Jaguar tilbydes privatleasing fra 3 måneder og op til 36 måneder eller mere.

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

Har du stadig spørgsmål? Læs hele vores FAQ her eller kontakt din lokale forhandler.

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og enestående komfort. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give den ultimative køreoplevelse.

LÆS MERE

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE
Skal vi holde dig opdateret? (Tilmeld dig vores nyhedsbrev)
Er du interesseret i Jaguar og ønsker at modtage sidste nye information om produktnyheder, attraktive kampagner og events i dit nærområde? Så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet her.