JAGUAR PRIVATLEASING

JAGUAR PRIVATLEASING

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler så vi finder den løsning, som matcher dine behov.

AKTUELLE MODELLER
I-PACE EV400

I-PACE EV400

Mdl. ydelse fra: 8.995,-

LÆS MERE
JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Mdl. ydelse fra: 8.995,-

LÆS MERE
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Mdl. ydelse fra: 8.495,-

LÆS MERE
3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. Prøv Jaguar og vælg model

Find netop den Jaguar, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Skræddersyet tilbud

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

3. Kør afsted

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

BRUG FOR HJÆLP

BRUG FOR HJÆLP

Kontakt din forhandler hvis du har spørgsmål til privatleasing eller vores modeller

HVORFOR VÆLGE JAGUAR PRIVATLEASING?

Budgetsikkerhed

Lav udbetaling, økonomisk overblik og en lav overskuelig månedlig ydelse.

Slut med bekymringer

Glemt alt om dyre værkstedsregninger, værditab og gensalg af bilen.

Kom igang med det samme

Lad os sammen tilpasse leasingaftalen, så den passer til dine personlige behov.

Frihed

Med privatleasing kan du skifte bil meget ofte, du er nemlig aldrig bundet i lange perioder ad gangen.

Værd at vide om Jaguar Privatleasing:

Her kan du få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med privatleasing.

Med privatleasing bliver du med en månedlig ydelse og en udbetaling kørende i en bil. Den månedlige ydelse dækker bilen, men også service og vedligehold, som derfor sikrer at der ikke kommer nogen uoverskuelige udgifter ved at bruge bilen. Når perioden er slut, afleveres bilen tilbage.

De fleste privatleasingaftaler forløber på 36 måneder, men det er altid muligt at få tilpasset dette. Hos Jaguar tilbydes privatleasing fra 3 måneder og op til 36 måneder eller mere.

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

Har du stadig spørgsmål? Læs hele vores FAQ her eller kontakt din lokale forhandler.

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og enestående komfort. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give den ultimative køreoplevelse.

LÆS MERE

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE
Skal vi holde dig opdateret? (Tilmeld dig vores nyhedsbrev)
Er du interesseret i Jaguar og ønsker at modtage sidste nye information om produktnyheder, attraktive kampagner og events i dit nærområde? Så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet her.