JAGUAR I-PACE ELEKTRISK. SOM INGEN ANDRE.
Der er få ting, du vil blive mere elektrisk over end vores I-PACE. Det tør vi godt garantere. Den helt elektriske Jaguar får dig lydløst fra 0-100 km/t på 4.8 sekunder. Den får britisk luksus og avanceret teknologi til at gå op i en højere enhed. Vi kan afsløre, at mange får et sug i maven, bare de sætter sig bag rattet. Men vi tænker, det er bedst, du selv mærker efter, om den skal være din næste firmabil.
SIGNATURE S

SIGNATURE S

Beskatning fra: 574.900,-

LÆS MERE
SIGNATURE SE

SIGNATURE SE

Beskatning fra: 654.900,-

LÆS MERE
SIGNATURE HSE

SIGNATURE HSE

Beskatning fra: 734.900,-

LÆS MERE

Hvad der gør I-PACE til den ultimative firmabil

DESIGN

DESIGN

Jaguar I-PACE er designet til at vende blikke. Det eksklusive skarpe design fremstår dynamisk og slankt med en meget lav luftmodstand, som også betyder at luft kan smyge sig igennem kanaler på bilen.

 PERFORMANCE

PERFORMANCE

Jaguar leverer biler med høj performance og I-PACE er ingen undtagelse. I-PACE præsterer op til 400 hestekræfter og næsten 700 newtonmeter, som øjeblikkeligt kan aktiveres ved alle hastigheder, da I-PACE ikke benytter en konventionel gearkasse.

OPLADNING

OPLADNING

Opladning bør være et fokus for alle som er interesseret i en Elbil. På netop dette område er I-PACE forbedret med en 11 kW onboard charger. Denne forbedring betyder at I-PACE kan opnå en frisk opladning på hjemmeadressen på under 9 timer, vel at mærke fra 0 procent.

DIT KØB AF FIRMABIL HOS JAGUAR

1. Prøv modellerne og vælg din favorit model

Find netop den Jaguar som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Få en Jaguar som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Jaguar

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Jaguar, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. Har du spørgsmål?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Jaguar, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

Und dig selv en prøvetur i en Jaguar I-PACE

Und dig selv en prøvetur i en Jaguar I-PACE

HVORFOR VÆLGE JAGUAR BUSINESS?

ATTRAKTIV BESKATNINGSPRIS

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Jaguar.

INGEN BEKYMRINGER

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

KOM NEMT IGANG

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

REPERATIONER OG SERVICE

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

Er I-PACE for dig?

Jaguar I-PACE er en gennemført rigtig god bil. Fornuftig ydelse og sansepirende køreegenskaber uden at gå på kompromis med komfort er nogle af de ting der gør at I-PACE gør det så meget nemmere at imødekomme den grønne omstilling.