Værd at vide om Jaguar Erhvervsbeskatning:

Hvad er erhvervsbeskatning?

Erhvervsbeskatning er en mulighed for dig som kan få firmabil. Erhvervsbeskatning er et udtryk for beskatningsværdien for den enkelte medarbejder, denne værdi tager udgangspunkt i bilens anskaffelsespris. Med en konkret beskatningsværdi er det muligt for den enkelte medarbejder at få et indblik i den månedlige beskatningsværdi, som medarbejderen beskattes af før skat. Vi vil gerne hjælpe dig med at få et indblik i dette.

Hvilken periode kan jeg lease i?

Erhvervsbeskatning er næsten altid på 36 måneder. Hvis perioden forlænges, så nedsættes den skattemæssige værdi til 75% af bilens nyvognspris og en ny kontrakt etableres.

Hvordan kan jeg gøre brug af erhvervsbeskatning?

Erhvervsbeskatning benyttes til firmabil. Oftest har virksomheder tilknyttet kontakter ved deres foretrukne leasingselskab. Derfor kan vi formidle kontakt og pris til denne kontakt, som kan levere en endelig erhvervsbeskatning, som stemmer over ens med din arbejdsgivers reglement.

Hvor mange kilometer må jeg køre i en erhvervsleaset bil?

Da leasingaftalen bliver tilpasset dit kørselsbehov og din økonomi er det denne der er udgangspunkt ift. hvor langt der må køres. De fleste leasingaftaler tager udgangspunkt i 15.000 km. pr. år. Er der et ønske om mere, laves der naturligvis en aftale som tager hensyn til dette.