Praktisk og effektiv performance SUV

Praktisk og effektiv performance SUV

F-PACE er Jaguars første performance-SUV, og den kombinerer medrivende ydelse, imponerende effektivitet, raffineret stil og praktisk anvendelighed i dagligdagen.

F-PACEs selvsikre look får den til at vække opsigt og giver den en imponerende fremtoning. Den har en enestående ydelse og høj effektivitet takket være dens teknologisk avancerede motorer og Jaguars letvægtsarkitektur i aluminium, som medfører, at F-PACE er blandt de letteste biler i sin klasse.

Vi er i gang med at opdatere vores priser


Få besked når de er klar ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Du kan allerede nu gå på opdagelse i vores modelprogram nedenfor.

F-PACE STANDARD

F-PACE STANDARD

LÆS MERE
F-PACE S

F-PACE S

LÆS MERE
F-PACE SE

F-PACE SE

LÆS MERE

Hvad der gør F-PACE til den ultimative firmabil

Køredynamik

Køredynamik

Jaguar F-PACE forener sport og komfort som ingen anden SUV. F-PACE er blandt få SUVer, som tilbyder en perfekt 50:50-vægtfordeling, som giver egenskaber som en bil i denne størrelse ikke burde kunne tilbyde.

Eksklusivitet

Eksklusivitet

Oplevelsen i Jaguar F-PACE er eksklusiv, det afspejles i alle elementer af bilen. Oplev f.eks. hvordan kabinen kan sammensættes af eksklusive håndplukkede materialer, med et større udvalg end andre i klassen.

Materialevalg

Materialevalg

Detaljer og materialevalg imponerer i en F-PACE. Især i materialevalget adskiller F-PACE sig fra øvrige konkurrenter, f.eks. med en letværksarkitektur i aluminium og en suedecloth taghimmel.

DIT KØB AF FIRMABIL HOS JAGUAR

1. Prøv modellerne og vælg din favorit model

Find netop den Jaguar som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Få en Jaguar som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Jaguar

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Jaguar, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. Har du spørgsmål?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Jaguar, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

Und dig selv en prøvetur i en Jaguar F-PACE

Und dig selv en prøvetur i en Jaguar F-PACE

HVORFOR VÆLGE JAGUAR BUSINESS?

ATTRAKTIV BESKATNINGSPRIS

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Jaguar.

INGEN BEKYMRINGER

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

KOM NEMT IGANG

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

REPERATIONER OG SERVICE

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

Er F-PACE for dig?

F-PACE er en den perfekte Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. På samme tid opleves det hele i et ekskusivt interiør af nøje udvalgte materialer.