JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Er erhvervsleasing noget for dig?

Erhvervsleasing er for dig der har mulighed for en firmabil igennem din arbejdsgiver. Det betyder at arbejdsgiveren afholder udgifter til brændstof, forsikring, vægtafgift og vedligeholdelse imens at medarbejderen får en fast månedlig udgift, som afholder alle omkostninger forbundet med ejerskabet. Aftalen vil altid tage hensyn til kørselsbehov, periode mm.

FORDELE VED ERHVERSLEASING

1. Overskuelig Privatøkonomi

Fjern bekymringerne og få en overskuelig biløkonomi med en fast beskatning, som dækker alle omkostninger ved at være kørende i bilen. Glem alt om udgifter til brændsstof og forsikring.

2. Frigør Ressourcer

Når en medarbejder får firmabil frigører det ofte ressourcer, førhen er der måske brugt ressourcer på at registrere kørsel, transport og forskellige afgifter for den enkelte medarbejder. Derfor er der betydeligt mindre administration i at have en medarbejder kørende i firmabil.

3. Fuld fleksibilitet

Oplev stor fleksibilitet med erhvervsleasing, som typisk betyder at man kan skifte til den nyeste model hvert 3. år. Derfor er der rig mulighed for at skifte ofte imellem forskellige modeller, udstyrsvarianter og motorer.

4. Komfort

Når du vælger en firmabil er det oftest fordi du i arbejdssammenhæng bruger en bil rigtig meget. Ved at vælge en Jaguar, vælger du også at denne tid skal være så behagelig og komfortabel som muligt.

E-PACE SKAL OPLEVES

E-PACE SKAL OPLEVES

DIT KØB AF FIRMABIL HOS JAGUAR

1. PRØV MODELLERNE OG VÆLG DIN FAVORIT MODEL

Find netop den Jaguar som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Jaguar.

2. FÅ EN JAGUAR SOM PASSER TIL DINE BEHOV

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. KØR AFSTED I DIN NYE JAGUAR

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Jaguar, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. HAR DU SPØRGSMÅL?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Jaguar, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

Værd at vide om Jaguar Erhvervsbeskatning:

Vi har samlet de vigtigste ting når du vælger en firmabil fra Jaguar.

En almindelig aftale indeholder brændstof, forsikring, vægtafgift, service og faktisk alle omkostninger forbundet med at eje bilen.

Det er mest normalt at køre på en kontrakt af 36 måneder. Men det er selvfølgelig muligt at få dette tilpasset efter dine ønsker.

Med en Jaguar som firmabil får du en bekymringsfri bilaftale. Udover en moderne, komfortabel og alsidig bil får du glæde af en overskuelig biløkonomi med alt hvad det indebærer.

Har du stadig spørgsmål? Læs hele vores FAQ her eller kontakt din lokale forhandler.

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

LÆS MERE

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE
Skal vi holde dig opdateret? (Tilmeld dig vores nyhedsbrev)
Er du interesseret i Jaguar og ønsker at modtage sidste nye information om produktnyheder, attraktive kampagner og events i dit nærområde? Så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet her.