JAGUAR BUSINESS MODELLER

JAGUAR BUSINESS MODELLER

Effektivitet og høj ydeevne leveres med stil og individualisme. En Jaguar som firmabil er til dig, der ønsker at skille sig ud og udtrykke karakter, mens bilen motiverer og inspirerer. Vores modeller har et stort udvalg af udstyr og byder dermed på mange muligheder for, at tilpasse den bil der passer til netop dine behov.

I-PACE EV400

I-PACE EV400

Beskatning fra: 574.900,-

LÆS MERE
JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Beskatning fra: 669.900,-

LÆS MERE
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Beskatning fra: 544.900,-

LÆS MERE

3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. Prøv modellerne og vælg din favorit

Find netop den Jaguar som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Få en Jaguar som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Jaguar

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye bil, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

BRUG FOR HJÆLP

BRUG FOR HJÆLP

Kontakt din forhandler hvis du har spørgsmål til privatleasing eller vores modeller

Hvorfor vælge Jaguar Business?

Attraktiv Beskatningspris

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Jaguar.

Ingen Bekymringer

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

Kom nemt igang

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

Reperationer og Service

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

Værd at vide om Jaguar Erhvervsbeskatning:

Med Jaguar kan du tilpasse din firmabil så den passer til dine behov. Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr til din bil, hvad end du har behov for head-up display, digitalt display eller ekstra god lyd. Mulighederne er uendelige.

En almindelig aftale indeholder brændstof, forsikring, vægtafgift, service og faktisk alle omkostninger forbundet med at eje bilen.

Det er mest normalt at køre på en kontrakt af 36 måneder. Men det er selvfølgelig muligt at få dette tilpasset efter dine ønsker.

Med en Jaguar som firmabil får du en bekymringsfri bilaftale. Udover en moderne, komfortabel og alsidig bil får du glæde af en overskuelig biløkonomi med alt hvad det indebærer.

Har du stadig spørgsmål? Læs hele vores FAQ her eller kontakt din lokale forhandler.

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

LÆS MERE

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE
Skal vi holde dig opdateret? (Tilmeld dig vores nyhedsbrev)
Er du interesseret i Jaguar og ønsker at modtage sidste nye information om produktnyheder, attraktive kampagner og events i dit nærområde? Så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet her.