JAGUAR BUSINESS

JAGUAR BUSINESS

Vi arbejder på at få opdateret vores Fleet & Business sektion, så den indeholder den nyeste information. Er du interesseret i at erhvervslease en Jaguar, kan du se vores udvalg nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte din nærmeste Jaguar Forhandler og få hjælp til at vælge den Jaguar, som passer dine behov bedst.

 

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

LÆS MERE

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift.

LÆS MERE